Стало відомо, які дві країни схиляють Україну до мирних переговорів з рф

0
Стало відомо, які дві країни схиляють Україну до мирних переговорів з рф
Китай і Туреччина продовжують розвивати власні переговорні ініціативи для врегулювання ситуації в Україні. Росія використовує їх для інформаційних операцій, спрямованих на перешкоджання міжнародній підтримці України.

Про це повідомили аналітики Інституту вивчення війни, пише Главред.

Заступник міністра закордонних справ Росії Михайло Галузін та спеціальний представник Китаю з питань Євразії Лі Хуей зустрілися у Москві 2 березня, щоб обговорити бажання Пекіну сприяти мирним переговорам між РФ та Україною. Політики заявили, що "неможливо" обговорювати врегулювання в Україні без участі Кремля і без "врахування інтересів (Росії - ред) у сфері безпеки". Також вони стверджують, що західні та українські "ультиматуми" і "формати діалогу" лише "шкодять перспективам врегулювання і не можуть бути основою (врегулювання)".

Водночас Туреччина сподівається, що переговори про припинення вогню в Україні "почнуться найближчим часом". Міністр закордонних справ Туреччини Хакан Фідан вважає, що "обидві сторони досягли межі" того, чого вони можуть досягти військовими засобами.

"ISW продовжує оцінювати, що будь-які російські заяви, які свідчать про те, що Росія зацікавлена ​​або завжди була зацікавлена ​​в мирних переговорах, є дуже ймовірними спробами вдавати зацікавленість, щоб спонукати Захід піти на попереджувальні поступки щодо українського суверенітету та територіальної цілісності та покласти тягар переговорів на Україну та Захід", - пишуть аналітики.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні