На одному з напрямків росіяни зібрали 122 тисяч військових

1
На одному з напрямків росіяни зібрали 122 тисяч військових
На Лимано-Куп'янському напрямку бойових дій російське командування зібрало значну кількість військ. Ворог утримує на цьому напрямку 122 тисячі військовослужбовців, майже 2 тисячі бойових броньованих машин, понад 1100 танків та більше 400 одиниць РСЗВ.

Про це в ефірі телеканалу FREEDOM повідомив начальник пресслужби оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" ЗСУ Ілля Євлаш.

"Ця кількість військ утримується там уже протягом тривалого часу, ще з кінця літа. Це не новина для наших військових. Ба більше, ми вже навчилися ефективно працювати і стримувати наступ противника", — сказав Ілля Євлаш.

Як приклад, Євлаш згадав про штурми Новоєгорівки, які росіяни ведуть з осені, а також про постійні атаки військ ворога на населений пункт Синьківка. Однак ці населені пункти залишаються під контролем України.

Представник угруповання військ "Хортиця" вказав, що Росія готує штурмові групи. Основна мета таких дій армії РФ - знайти слабкі місця в обороні України завдяки постійним "м'ясним штурмам", проте ЗСУ успішно протистоять ворогу на цьому напрямку.

"Вони зайнялися підготовкою своїх оборонних споруд, готують штурмовиків. Кожна третя рота в батальйоні у ворога — це штурмові підрозділи. Штурмовики, які постійно йдуть на "м’ясні штурми", — говорить Євлаш.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні