В Україні оголошували «нетипову» повітряну тривогу: у чому причина

0
В Україні оголошували «нетипову» повітряну тривогу: у чому причина
Повітряну тривогу ввечері 3 березня оголошували через загрозу застосування ворогом балістики. Вона була нетиповою, бо лунала у Києві та дійшла до західних областей, однак не була масштабною і тривала недовго.

Про це повідомив речник Повітряних сил Юрій Ігнат під час телемарафону, пише ТСН.

"Ми використовуємо інформацію про загрозу застосування балістичного озброєння з різних джерел. Є свої джерела, а є інформація від наших партнерів. Тому це відбувається надзвичайно швидко. Коли бачите нетипову карту (повітряних тривог – ред.) це все через швидкість", - пояснив він.

За його словами, у напрямку Миколаївської області летіла повітряна ціль.

"Ви бачите, що тривога була оголошена і одразу за кілька хвилин вона завершилася. Була ціль в напрямку Миколаївської області", - розповів він.

Ігнат закликав українців, коли існує загроза балістичного озброєння, реагувати швидко, оскільки "балістика летить з дуже великою швидкістю і від повідомлення про її застосування до оголошення тривоги займає короткий час".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні