Чому потрібно звертати увагу на дизайн офісу*

0
-2
Чому потрібно звертати увагу на дизайн офісу*
Перше враження неможливо справити двічі. Офіс – це обличчя компанії, її візитна картка. І такі його особливості, як респектабельність та комфортність, мають важливе значення для ділового іміджу організації. Грамотний дизайн-проект офісу здатний, тією чи іншою мірою, забезпечити підвищення статусу фірми, справити потрібне враження на клієнтів та партнерів і, зрештою, побічно сприяти підвищенню доходів організації.

Коли дизайн продуманий і зручний для працівників, це призводить до підвищення їхньої ефективності та кількості проектів, виконаних за той же час. Спрощення робочого середовища означає, що люди можуть пересуватися легше і брати участь у нарадах більш комфортно, дизайн офісу також позитивно впливає на колегіальну атмосферу в компанії.

Люди проводять більшу частину свого часу на роботі, тому важливо, щоб вони відчували себе комфортно, довіряли своїм колегам і мотивували успіх. Оригінальне оформлення приміщення може додати до офісу якийсь виклик, що компенсує втому та одноманітність. Деякі штрихи — оригінальні меблеві комплекти, яскраві банкетки та дивани.

Зробити дизайн-проект рекомендується, щоб:

  • грамотно продумати стиль оформлення та підібрати відповідні матеріали, меблі, аксесуари, освітлення;

  • зробити обстановку не тільки красивою, а й комфортною;

  • запланувати чіткі терміни ремонтних робіт, черговість етапів та час кожного з них;

  • розрахувати, скільки грошей потрібно на обробку, техніку, меблі та аксесуари, орієнтуючись на кошторис; заздалегідь оглянути товари в магазинах за оптимальними цінами;

  • заощадити фінансові ресурси, оскільки не доведеться купувати матеріали з великою націнкою;

  • точно знати, які меблі, техніку, світильники – яких форм та відтінків вам необхідно придбати.


  • Компанія NsdGroup займається ремонтними та будівельними роботами ще з 2004 року. Якщо вам потрібен дизайн офісу, то варто звернутись саме до неї. Спеціалісти розроблять для вас колірну гамму й освітлення, що сприятимуть комфортній роботі та не навантажуватимуть очі. Усі необхідні зони для забезпечення та охорони праці, зокрема санвузли та зони відпочинку для співробітників. Дизайн офісу, який відображатиме основну місію компанії та мотивуватиме працівників слідувати їй.

    NSDGroup виконує всі етапи підготовки та дизайну офісних приміщень для компаній усіх галузей. Організація інтер'єру офісу є суттєвою складовою для підтримки представницькості бізнесу та авторитету його керівництва. Крім того, оформлення офісного простору сприяє підвищенню продуктивності персоналу. Сучасне обладнання, розумне планування та правильна організація робочого простору гарантують успішну діяльність співробітників та прибутковість компанії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні