Зарка «МастерШеф» втратила дитину під час пологів

0
Зарка «МастерШеф» втратила дитину під час пологів
Українська кондитерка і зірка шоу "МастерШеф" Єлизавета Глінська близько 15 років тому втратила дитину під час пологів. Це був важкий епізод у її житті, і хоч зараз вона щаслива в шлюбі, і виховує сина чоловіка від попередніх стосунків, вона не втрачає надії колись стати мамою.

Про це пише Главред.

Психологічна травма через смерть дитини надовго підкосила Глінську, і про цю трагічну сторінку свого життя вона практично не розповідала публічно.

Кондитерка переконана, що причиною смерті її дитини стала лікарська недбалість. Об 11 вечора вона прибула до платного відділення однієї з клінік Ялти, де їй прокололи міхур і родова діяльність жінки припинилася. Лікарка почала давати їй препарати для стимуляції.

"Коли я вже почала дізнаватися, що мені давали, то з'ясувалося, що це були пігулки для стимуляції, а лікарка казала, що це вітамінки. Таку таблетку можна випити тільки одну за ніч, а вона запхала в мене чотири. Уже вранці я почала блювати кров'ю", - розповіла Єлизавета.

Крім того, коли вона потрапила до пологового відділення, їй не зробили УЗД, тому лікарі не знали, що шия дитини була обвита пуповиною. Коли пологова діяльність відновилася, сталося страшне. "Мені не зробили УЗД, коли я тільки приїхала, щоб перевірити, чи все добре. Що більше я тужилася, то сильніше душила дитину. Я народила мертву дитину. У мене почалася кровотеча, тому лікарі одягли мені кисневу маску", - згадує Ліза Глінська.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні