На фронті загинули двоє військових з Волині

0
На фронті загинули двоє військових з Волині
Устилузьку громаду вчергове сколихнула сумна звістка - в лікарні від отриманих поранень, помер військовий, уродженець села Микитичі Назарій Ляснюк 1999 р.н.

Про це повідомили в Устилузькій громаді.

Герой помер 5 березня 2024 року.

Тіло померлого Героя «на щиті» прибуде на місце вічного спочинку в село Микитичі. Про дату та час прибуття буде повідомлено додатково.

З метою вшанування пам’яті померлого Назарія Ляснюка в Устилузькі міській територіальній громаді з 6 по 7 березня 2024 року оголошено Дні жалоби.

На знак скорботи за померлим просять:

забезпечити приспущення Державного Прапора України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій незалежно від форми власності;

вшанувати пам’ять померлого військовослужбовця хвилиною мовчання;

обмежити проведення розважальних заходів на території громади, заборонити звучання розважальної музики у закладах торгівлі та ресторанного господарства.



4 березня внаслідок поранень, отриманих під час ворожого обстрілу на Донеччині, загинув мешканець Володимира Юрій Степанович Мисан.

Про це повідомив міський голова Володимира Ігор Пальонка.

54-річний сержант був призваний до лав ЗСУ з перших днів повномасштабного вторгнення. До останнього подиху був вірний присязі та гідно виконував свій військовий обов'язок.

«Щирі співчуття рідним та близьким загиблого Юрія Мисана. Вічна шана та пам'ять Герою!» - висловлює співчуття міський голова.

Про день та час зустрічі тіла загиблого, а також чину похорону, повідомимо згодом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні