Клієнтам «ПриватБанку» порадили замінити картки: кого стосується

0
Клієнтам «ПриватБанку» порадили замінити картки: кого стосується
У клієнтів ПриватБанку є кілька способів продовжити використання банківської картки, в якої закінчується термін дії. Зокрема, перевипустити її.

Про це розповіли у прес-службі банку.

Там зазначили: зробити це можна в будь-якому з його відділень.

"Також перевипущену картку можна замовити з доставкою по Україні або за кордон. Відкрийте меню "Гаманець" – виберіть картку, яку хочете перевипустити, – натисніть "Замовити картку", – розповіли у "Приваті".

Крім цього, в системі Приват24 можна оформити миттєву Digital картку. Для цього потрібно:

- перейти до розділу "Всі картки";
- натиснути "Додати";
- вибрати "Digital картка".

"З нею ви можете робити оплати в торговельній мережі за допомогою смартфона, купувати оплати. І навіть знімати готівку з банкоматів ПриватБанку", – розповіли у банку.

При цьому там нагадали: на період воєнного стану в Україні "термін дії всіх пластикових карток було автоматично продовжено на 30 місяців". Тому всі картки продовжать працювати без обмежень "як для оплати покупок, будь-яких послуг, так і отримання готівки".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні