Росіяни хочуть захопити 5 міст України

0
Росіяни хочуть захопити 5 міст України
На Бахмутському напрямку збільшилась кількість застосування ворожої артилерії. Основне завдання ворога на цьому напрямку полягає в захопленні міста Часів Яр для подальшого просування до Слов'янська, Краматорська, Дружківки та Констянтинівки.

Про це в ефірі телеканалу "Еспресо" повідомив Майор національної гвардії, начальник штабу артилерії 4-ї бригади "Рубіж" Денис Нагорний.

Він зазначив, що ситуація в районі Бахмуту ускладнилась після відступу Сил оборони України з Авдіївки. Майор Нацгвардії наголошує, що після цього росіяни провели перерозподіл своїх сил на інші напрямки фронту.

"Розподіл сили відбувся на Богданівку, Іванівське, на кліщіївські висоти - це основні точки, де зараз ворог сконцентрував свої зусилля. Основною його оперативною задачею є вихід на межі Сіверський Донець - Донбас з наступним захопленням міста Часів Яр, тобто аванпосту донецької фортеці - це міста Слов'янськ, Дружківка, Костянтинівка, Краматорськ. Ворогу потрібні логістичні вузли. З боку противника діють штурмові групи повітряно-десантних військ РФ, які гарно підготовлені", - зауважив Нагорний.

Начальник штабу артилерії 4-ї бригади "Рубіж" повідомив, що Силам оборони вистачає боєприпасів тільки для оборони. На даному напрямку збільшилась кількість застосування артилерії, в тому числі високоточних боєприпасів, як "Краснополь". Нагорний також відзначає збільшення активності безпілотників.

"Але на цей час погода нам сприяє тому, що не завжди БПЛА можна використовувати в негоду, але в сонячну погоду можна спостерігати рої з FPV-дронів, дронів аеророзвідки противника. Триває паритет нашої відповіді на велику кількість застосування артилерії росіян. Тому що артилерійських пострілів нам вистачає тільки на оборону через затримку допомоги", - наголосив Нагорний.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні