«Для чого травмувати людей?»: відома українська блогерка потрапила у скандал

0
«Для чого травмувати людей?»: відома українська блогерка потрапила у скандал
Українська блогерка Юлія Верба, за якою в соцмережах стежить понад 1,4 млн підписників, зараз активно хизується фото зі свого закордонного відпочинку. 20-річна інфлюенсерка перебувала на круїзному лайнері, а зараз засмагає на пляжах в Дубаї, ОАЕ.

Про це пише OBOZ.UA.

Деякі українці обурюються контентом зірки, яка не припиняла публікувати свої курортні кадри навіть під час жахливого російського теракту в Одесі, який забрав життя 12 людей, зокрема і пʼяти маленьких дітей.

"Можна було б витримати хоча б один день тиші", – написав один із інтернет-користувачів під нещодавнім дописом Верби в Instagram. Блогерка ж проігнорувала події в Одесі, а натомість поділилася своїми радісними новинами – вона отримала галочку для свого профілю.

"Сьогодні мав був феєричний день, бо Instagram дав мені синю галочку. Я мріяла про це сім років! Щоправда, така новина співпала з жахливим отруєнням та морською хворобою на круїзному лайнері, що я аж вперше в житті прийшла капатись, бо було відчуття ніби відкидаю копита. Але я все одно дуже щаслива", – написала Верба в той день, коли в Одесі під завалами продовжували знаходити тіла цивільних українців.

На негативні коментарі під публікацією блогерка не стала звертати уваги, тож за декілька днів оприлюднила фото в басейні на тлі дубайських хмарочосів, позуючи в яскравому купальнику.

Крім того, Верба опублікувала низку Stories, у яких показала свої прогулянки сонячним містом під пальмами, а також вкотре похизувалася відпочинком на басейні.

"Я сьогодні цілий день буду тут. Нарешті погодка просто кайф. До речі, моя погана звичка і залежність – це сонце. Не можу без нього", – написала Юлія, показавши свої засмаглі ноги та нарізаний скибками кавун.

Коментатори ж нагадали знаменитості, що ніхто не забороняє їй відпочивати чи насолоджуватися життям, але вона, як людина публічна, мала б більш свідомо підходити до вибору контенту, який публікує.

"Я не хейтер, і звичайно вона має право на відпочинок і так далі. Але з такими можливостями жодної допомоги ЗСУ, жодної згадки, ніби вона живе в іншому Всесвіті", "Як вона мене завжди дратувала. В Одесі траур, а вона отруїлася бідна", "Лайнер круто, синя галочка бомбезно. Але може то знак, що треба трошки призупинитися? Блогерство – це ок, але для чого травмувати стільки людей своїм відпочинком? Серед читачів точно є такі, які збирають останні копійки рідним на війну. Є безробітні, які невідомо як і за що живуть. А тут на тобі – лайнер в ОАЕ. Дівчино, ну схаменися трішки", "Комусь війна, а ти галочці радуєшся. Кошмар, яка ти огидна", – залишають ці та інші подібні коментарі користувачі мережі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні