Коли правильно приймати душ: вранці чи ввечері

0
Коли правильно приймати душ: вранці чи ввечері
Здебільшого люди полюбляють приймати душ перед сном, ніж зранку. Доктор Джейсон Сінгх пояснив на своїй сторінці у TikTok та висловив свою думку, коли це робити краще.

Про це пише gazeta.ua.

"Впродовж ночі тіло може накопичувати бактерії та грибки. Це відбувається через потовиділення та відшарування клітин шкіри. Побічний продукт їх створення має певний запах, тому ранковий душ очищає бактерії та шкірні виділення, які накопичилися. Тому, якщо ви приймаєте душ вранці, ви починаєте день з більш гігієнічної бази", - пояснив лікар.

Чому потрібно приймати душ ввечері
Теплий душ викликає вивільнення мелатоніну. Це гормон, який викликає сон. А потім, коли ви обсохнете і охолонете, ваше тіло налаштовано на кращий сон.

Ще одна перевага полягає в тому, що вечірній душ змиває бруд за весь день.

Лікар пояснив, що загалом нічний душ має більше переваг, але ранковий душ має одну суттєву перевагу - кращу гігієну. Однак, кожен вирішує, що для нього краще.

Кращим варіантом буде і ранковий, і вечірній душ. Однією із основних переваг вечірнього душу є те, що він очищає шкіру перед сном.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні