У тролейбусі невідомий чоловік побив трьох контролерів

0
У тролейбусі невідомий чоловік побив трьох контролерів
У Львові 5 березня, в тролейбусі №22, невідомий пасажир напав на трьох контролерів, коли вони працювали на лінії. Одного з них порушник вдарив в обличчя. Це сталося близько 19:00 на вул. Митрополита Андрея,

Про це повідомили у ЛКП «Львівавтодор».

У салоні транспортного засобу був один з пасажирів, який мав ознаки сильного алкогольного сп’яніння та поводився агресивно. Контролери підійшли та попросили поводити себе ввічливо і не кричати у транспорті.

На їхнє зауваження пасажир почав лаятися і погрожувати. Крім того, влаштував шарпанину, ударив кулаком в обличчя одному з інспекторів-контролерів, намагався зірвати нагрудну камеру та вирвав з рук телефон, коли той викликав поліцію.

На наступній зупинці контролери запропонували пасажиру вийти з транспорту. На місце події прибули працівники поліції для з’ясування обставин.

Контролери звернулися з заявою до поліції. Правоохоронці проводять перевірку щодо цього випадку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні