У області на заході України затримали 5 чоловіків

0
У області на заході України затримали 5 чоловіків
Прикордонники у Чернівецькій області затримали п’ятьох порушників, які заплатили за нелегальну подорож до Румунії від 6 до 10 тисяч доларів, а також їхнього провідника.

Про це повідомили у Державній прикордонній службі.

Так, неподалік кордону з Румунією прикордонний наряд затримав трьох жителів Тернопільської області, хмельничанина та киянина.

"В ході затримання порушники намагалися втекти, проте їм це не вдалося. Згодом прикордонники зупинили також мікроавтобус, яким місцевий мешканець доставив цих "туристів" до кордону. Надалі правоохоронцям стало відомо, що чоловіки заплатили за нелегальну подорож до Румунії від 6 до 10 тисяч доларів", - йдеться у повідомленні.

Наразі тривають пошуки головного організатора незаконного перетину кордону. Йому та його помічнику загрожує кримінальна відповідальність за ст. 332 ККУ. На решту затриманих чоловіків склали протоколи за "незаконне перетинання або спробу незаконного перетинання державного кордону України" (ст. 204-1) та "злісну непокору законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця або працівника Державної прикордонної служби України або члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону" (ст. 185-10).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні