На заході України дружина військовополоненого втратила 10 тисяч доларів

0
На заході України дружина військовополоненого втратила 10 тисяч доларів
В Ужгороді затримали 37-річного мешканця Тячівщини, який ошукав дружину українського захисника на 10,5 тис. доларів. За ці гроші затриманий обіцяв допомогти у звільненні її чоловіка-військовослужбовця із російського полону.

Про це у п’ятницю, 8 березня, повідомили у поліції Закарпатської області.

«Відомо, що шахрай скористався психоемоційним станом жінки та запевнив, що має достатньо зв’язків на території РФ, щоб посприяти визволенню українського захисника з полону. Довірившись, потерпіла передала шахраєві за “повернення чоловіка додому” 10,5 тисяч доларів. Після отримання грошей останній зник і перестав виходити на зв’язок», – повідомляють деталі у поліції Закарпатської області.

Правоохоонці провели оперативні заходи та з’ясували, що злочин скоїв 37-річний раніше судимий житель Тячівського району. Його негайно розшукали та затримали.

Наразі його помістили до слідчого ізолятора. Слідчі кваліфікували його дії за ч. 3 ст. 190 Кримінального кодексу України, тобто шахрайство, вчинене у великих розмірах. Також суд обрав для нього запобіжний захід – тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 380 тис. грн. Наразі оперативники перевіряють його на причетність до вчинення таких же злочинів на території області. Підозрюваному загрожує до восьми років позбавлення волі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні