На території пансіонату знайшли мертвим колишнього мешканця

0
На території пансіонату знайшли мертвим колишнього мешканця
У п’ятницю вранці, 8 березня, на території Львівського геріатричного пансіонату, що на вул. Медової Печери у Львові, знайшли мертвим 68-річного чоловіка, колишнього мешканця, якого раніше виселили із закладу. За цим фактом поліція проводить перевірку.

Про це повідомляє ZAXID.NET з посиланням на поліцію області.

«Сьогодні, 8 березня, о 8:10 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від працівника Львівського геріатричного пансіонату, розташованого на вулиці Медової Печери, про тіло чоловіка без ознак життя, виявлене на території закладу», – йдеться в повідомленні поліції.

Померлим виявився 68-річний житель Львова. У поліції уточнили, що це колишній мешканець пансіонату. Видимих ознак насильницької смерті на його тілі не виявили. Зараз правоохоронці встановлюють обставини та причини смерті чоловіка, призначені експертизи. Також вирішують питання правової кваліфікації.

Львівський геріатричний пансіонат є комунальним закладом Львівської облради. Скандали із виселення мешканців закладу траплялися і раніше. Так восени з пансіонату виселили двох чоловіків. Тоді в.о. директора пансіонату Етері Пасека пояснила, що все законно, оскільки стаціонарного догляду чоловіки не потребували, також вони порушували правила внутрішнього розпорядку. Окрім того, варто нагадати, що в січні цього року внаслідок пожежі в геріатричному пансіонаті загинув один із його мешканців.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні