В Офісі Президента назвали умову для перемовин із рф

1
В Офісі Президента назвали умову для перемовин із рф
Україні потрібне справедливе завершення розв'язаної агресором Росією війни. Київ не цікавить аналог Мінського формату, де Москва могла б ультимативно висувати свої "вимоги". Російським представникам не місце на Саміті миру доти, доки не вироблено принципів реалізації формули Зеленського і примусу РФ до її виконання.

Про це заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк в е фірі Freedom.

"Будь-яка країна хоче завжди довести свою суб'єктність на глобальному політичному ринку. І Туреччина - не виняток. Вони хочуть відігравати важливу роль. Хочуть визначати ті правила, за якими далі розвиватимуться події. У цьому випадку ми говоримо про війну в Східній Європі, про війну в Україні", - сказав чиновник.

За його словами, потрібен дієвий формат, а не черговий "Мінськ".

"Для цього нам потрібен не який-небудь формальний варіант, як, наприклад, Мінські угоди. Тобто давайте просто намацаємо діалог, у якому Росія домінуватиме, ультимативно виставлятиме якісь умови, відкидатиме інші умови, як сказав президент Зеленський, блокуючи всі ініціативи інших країн", - додав чиновник.

Також Михайло Подоляк наголосив, що Росії не буде на саміті миру доти, доки не будуть вироблені механізми реалізації формули Зеленського та її виконання Росією.

Він резюмував, що Росія не може бути присутньою там, поки триває вироблення принципів імплементації формули миру або примусу РФ до її виконання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А про ''похоронну команду'' для України яка була готова в Анкарі підписати капітуляцію на всіх ультиматумах *уйла чому не розкаже???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні