Чому не можна з'їдати більше трьох яєць зранку

0
Чому не можна з'їдати більше трьох яєць зранку
Багато людей не уявляють свій сніданок без яєшні чи омлету або інших страв з яєць. Вони багаті на білки, вітаміни і мінерали, і багато людей вважають за краще починати свій день саме з цієї корисної страви. Але існує думка, що більше трьох яєць на сніданок їсти не варто.

Про це пише gazeta.ua.

Чому не треба їсти багато яєць зранку
Дослідження показали, якщо вживати три і більше яйця на сніданок, ризик серцево-судинних захворювань підвищується на 6%. Вся справа в холестерині, який є у складі, і створює додаткове навантаження на судини людського організму.

Але шкоду від вживання трьох та більше яєць на сніданок можна сміливо ставити під велике питання.

Одним із основних аргументів проти вживання великої кількості яєць є їх вміст холестерину.

Багато досліджень показали, що вживання яєць у розумних кількостях не підвищує рівень холестерину в крові у більшості людей. Фактично холестерин, що міститься в яйцях, більшою мірою впливає на рівень "хорошого" холестерину, а не "поганого".

Немає універсального правила про кількість яєць, які можна з'їсти на сніданок. Це залежить від індивідуальних потреб, способу життя та здоров'я кожної людини. Деяким людям можуть бути корисні навіть більш як три яйця на сніданок, тоді як іншим може бути достатньо одного або двох.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні