Хіти відомої української співачки знайшли на російських платформах

2
Хіти відомої української співачки знайшли на російських платформах
Співачка Христина Соловій, яка нещодавно поскандалила з Машею Єфросиніною на ґрунті мовного питання, просуває свої пісні на російських платформах.

Прро це пие Уніан.

Журналісти Times of Ukraine з'ясували, що треки Соловій є на таких російських музичних платформах, як "VK музыка" і "Яндекс музыка". За їхніми словами, артистка може досі отримувати гроші з РФ за прослуховування своїх пісень.





"Треки артистки зі Львівщини досі доступні на болотах. Зокрема, на музичних платформах "VK музыка" та "Яндекс Музыка". Тож вона, ймовірно, отримує звідти роялті. За правилами "Яндекса" треки завантажує сам артист або його лейбл і безпосередньо отримує винагороду щоразу, коли композицію прослуховують", - пишуть журналісти.

Шанувальники Соловій стали на її захист. Багато хто з них написав, що артистка і зовсім могла не знати про те, що її пісні є на російських платформах. Сама співачка поки ніяк не прокоментувала цю ситуацію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Після конфлікту з рускамірною ждуніхою Євросиніною Соловій почали чмирити по дрібницях: аяяй, москалі слухають українську музику, яка зрада. Чи те, що вона мала сторінку Вк... І що, ми всі мали акаунти ВК. Зраду знайшли. Так Євросиніну гнати старою мітлою до Рашки в напрямку узкого воєнного карабля.
Відповісти
Після конфлікту з рускамірною Євросиніною Соловій почали чмирити по дрібницях: аяяй, москалі слухають українську музику, яка зрада. Чи те, що вона мала сторінку Вк... І що, ми всі мали акаунти ВК. Теж мені, зраду знайшли...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні