У Кремлі знову спробували звинуватити Київ

0
У Кремлі знову спробували звинуватити Київ
Путінський речник Дмитро Пєсков відреагував на слова Папи Римського, який заявив, що Україні потрібно перейти до переговорів з країною-агресором Росією. Пєсков видав, що ватажок Кремля Володимир Путін також неодноразово висловлювався за переговори.

Про це Пєсков заявив у коментарі кремлівським пропагандистським ЗМІ, пише OBOZ.UA.

Водночас він вкотре спробував звинуватити Україну у небажанні вести переговори з РФ.

Речник диктатора РФ заявив, що Папа Римський фактично повторив риторику Кремля про нібито готовність до мирних переговорів з Україною. Також він додав, що подібної думки дотримується Путін, який закликав "вирішувати проблеми" за столом переговорів.

"Наскільки я розумію, у висловлюваннях понтифіка був ширший контекст. Але загалом ту думку, яку він говорив, цілком можна зрозуміти. Він висловлювався за переговори. Ви знаєте, що і наш президент неодноразово говорив про нашу готовність до відкритості вирішувати наші проблеми шляхом переговорів", – сказав речник диктатора РФ.

Водночас, Пєсков за традицією звинуватив Україну в небажанні вести переговори з Росією. Більше того, він поскаржився, що Захід хоче стратегічної поразки РФ.

"І висловлювання Папи, і неодноразові заяви інших сторін, у тому числі й нашої, останнім часом наштовхуються на абсолютно жорстке заперечення з боку київського режиму. Вони не допускають можливості ведення переговорів, у тому числі черпаючи для себе підтримку у запевненнях багатьох європейських країн і далі робитиме все, щоб приректи Росію на неминучу стратегічну поразку", – заявив Пєсков.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні