Збір для 100-ї бригади: У Луцьку відбудеться благодійний показ мод

0
Збір для 100-ї бригади: У Луцьку відбудеться благодійний показ мод
14 березня о 19:00 год модельна агенція Марини Занюк «MZM» організовує благодійний модний івент «Fashion Day» у Волинському академічному обласному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

Метою заходу є збір коштів для потреб ЗСУ (переобладнання прохідного авто у спеціалізоване – кейсевак, для вивезення поранених із позицій, важко прохідних місць, куди звичайне медичне авто не може дістатися, 53 батальйон, 100 бригада).

У програмі:

1. Fashion Ярмарок місцевих виробників: представників бізнесу, сфери послуг, б’юті, легкої промисловості, майстрів hand made та інших (хол театру, 1 поверх).

2. Покази колекцій місцевих дизайнерів, модельєрів, брендів та ТМ (хол театру, 2 поверх).

3. «Батл» стилістів, які розкажуть про модні тенденції весняного сезону та найтрендовіші речі з кожної показаної колекції волинських дизайнерів.

4. Патріотична концертна програма та розіграш мега крутих подарунків від партнерів заходу для гостей Fashion Day (хол театру, 2 поверх).

«Fashion Day – це свято стилю, елегантності та творчості, яке об’єднає усіх шанувальників моди та стильних трендів. Цей захід обіцяє бути незабутнім для кожного, хто цікавиться модними тенденціями та бажає відкрити для себе нові образи та ідеї», -запевняють організатори.

Учасники показів: OZI, Ірина Дяченко, Альона Чіні, ТМ Едельвіка, Лілія Радіцька, Vovna, Barley, Opposition, Art Ladies, Sema, Parasolka, NamystA.

Ведучою івенту буде співачка та блогерка Аліна Жук.

Гість: композитор і автор проєктів Скрижаль, Мотанка Віктор Верба.

Квитки можна купити за посиланням.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні