ПриватБанк «блокує» українцям картки після однієї дії

0
ПриватБанк «блокує» українцям картки після однієї дії
Клієнт ПриватБанку поскаржився, що після повного погашення заборгованості банк запровадив обмеження щодо його картки. У самому ж Приваті кажуть, що це – стандартна процедура, і за кілька днів після погашення обмеження буде знято.

Про це пише OBOZ.UA.

"Зателефонували, що прострочена заборгованість, попросили закрити. Через пару годин закрив всю суму. Наступного дня обмеження по карті. Дзвоню в кол-центр, питаю чому обмеження. <Відповідають, що> Прострочена заборгованість, при закритті кредитних коштів банк переглядає можливість видати кошти знову", – йдеться в скарзі.

В ПриватБанку ж відповіли, що після погашення простроченого платежу обмеження картки знімається автоматично. Однак не одразу – а протягом 3-х робочих днів.

Водночас, особливе нерозуміння у клієнта установи викликала можливість "кидати по 20 грн щомісяця" на картку із простроченою заборгованістю – і залишати її відкритою. "А коли закриваєш усю суму, карту блокують. Чому так? Ніхто так і не відповів", – наголосив він.

На це питання ПриватБанк не відповів і під самою скаргою. Натомість там порадили йому "не допускати прострочення платежів, адже це впливає як на кредитну історію, так і на встановлення таких обмежень".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні