У Німеччині раптово померла волинянка

0
У Німеччині раптово померла волинянка
У суботу, 9 березня, в останню дорогу провели волинянку Олену Крат, яка раптово померла у Німеччині.

Про це Район.Шацьк розповіла сестра померлої Наталя.

Поховали Олену в суботу, 9 березня. Аби забрати тіло додому, родина мала сплатити велику суму грошей, тому вони змушені були оголосити фінансовий збір. Сім'я Олени висловлює велику вдячність усім небайдужим, які підтримали у скрутну хвилину.

«Спасибі всім, що поділяєте таке велике горе разом з нами. Дякуємо людям, хто відгукнувся і підтримав нас в тяжку хвилину. Нехай сторицею повернеться до Вас зроблене добро, а милосердний Бог щедро нагородить і благословить на мирне та щасливе життя. Щиро дякуємо за надану допомогу, за прояв підтримки в потрібну хвилину Шацькій селищній раді, Богдану Тимошуку та всьому депутатському складу. Селищна рада надсилала звернення у консульські установи, аби сприяти поверненню сестри додому. Особливу, величезну подяку висловлюємо адвокатці Діані Гуж. Ви надали нам величезну допомогу, не відвернулися, не пошкодували своїх сил, свого часу. Ви не просто відмінний фахівець своєї справи, але і просто хороша людина. Спасибі велике за чесну роботу, за Ваш ентузіазм, старанність, старання і повну самовіддачу. Будьте щасливі й успішні, нехай Вам і надалі вдається досягати небувалих висот, ніколи не боятися раптових перешкод», – каже Наталія.

Як поділилася Наталя, страхові виплати не надійшли через деякі бюрократичні вимоги. Зараз над цим працює адвокатка.

Разом з тим, родина не знає точної причини смерті. Олена впала в кому, її поклали до лікарні в Мюнхені. Пізніше, медпрацівники повідомили рідним телефоном, що перевірка показала, що мозок не працює, тож дівчину відключать від апаратів і констатуватимуть смерть. Тоді ж усно сказали, що причина смерті невідома.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні