Командир відділення ЗСУ емоційно звернувся до українців

0
Командир відділення ЗСУ емоційно звернувся до українців
Командир відділення та художник у цивільному житті Дмитро Гапчинський емоційно звернувся до цивільних, які уникають мобілізації. Він наголосив, що українці повинні розуміти, що Росія хоче їх знищити, і поки вони ухиляються від мобілізації, тих, хто їх захищає, може не залишитися.

Про це він сказав в інтерв'ю ТСН.

Український захисник наголосив, що поки по Києву та інших тилових містах ходять здорові чоловіки, які ухиляються від мобілізації – в окопах воюють ті, кому більше за 40. Він зазначив, що розчарований ситуацією в тилу та хвилюється за ситуацію на фронті через ставлення до мобілізації.

"Хотілося б побачити згуртоване суспільство, яке прагне перемоги та щось для цього робить. Бо коли дивишся, як наймають адвокатів, щоб вони допомагали відмазуватися від ТЦК і казати, які вони неправі – це дуже дивно. Бо ти розумієш, що на тебе валить потужна армія, в тилу проходить процес, що не треба йти і захищатися. Що треба шукати якісь правові норми, щоб не захищати свою країну. Або людина не розуміє, чим це може закінчитися, або це не громадянин України", – сказав Дмитро Гапчинський.

Військовий нагадав, що поки росіяни відверто кажуть, що хочуть знищити Україну як державу, українці шукають правових підстав, щоб не йти до війська.

"Бо до твоєї країни прийшла війна, біда. І по Конституції кожен повинен захищати свою Батьківщину. Але кожен починає шукати, де в законі сказано, що можна не захищати. Тобто захищати повинні військові, а я не військовий. Це дуже дивує. Росія відверто каже, що хоче знищити Україну. Вам кажуть відвертим текстом – вас хочуть вбити. А ви шукаєте правові норми, щоб не йти захищати себе. Вам зробили пояс безпеки хлопці-військові. Але вони можуть в один день закінчитися", – наголосив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні