Відома українська телеведуча посварилася із журналісткою

0
Відома українська телеведуча посварилася із журналісткою
Ведуча Надія Матвєєва відмовилась відповідати на запитання щодо молодшого на 20 років бойфренда. Вона емоційно відреагувала на запитання журналістки.

Про це пише 24 канал.

Журналістка запитала у ведучої, чи підтримала сина, який начебто записався до лав Збройних сил України. Дівчина сказала, що побачила цю інформацію у мережі.

"Неправильна інформація у вас стосовно цього. Я не знаю, де ви її взяли. Наступне запитання", – двічі сказала Надія Матвєєва.

Після цього Наталія Тур почала запитувати ведучу про критику через стосунки з молодшим від неї бойфрендом. Надія спробувала відібрати мікрофон у журналістки та сказала: "До побачення". Вона відійшла від Наталії, але згодом повернулась.

"Це таке свинство", – заявила Матвєєва. Ведуча дорікнула журналістці через те, що та мала запитувати лише про захід. У цей момент до Надії підійшов молодий чоловік та відвів її від камер.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні