Путін заявив про готовність до переговорів з Україною та висунув умову

1
Путін заявив про готовність до переговорів з Україною та висунув умову
Російський диктатор Володимир Путін вкотре заявив про готовність до перемовин з Україною, але видав, що вони мають ґрунтуватися "на тих реаліях, що склалися на землі". Кремлівський лідер сказав, що Росія не стоїть на роздоріжжі, вона нібито на стратегічному шляху свого розвитку, і з нього не зверне.

Новими "перлами" російський лідер поділився в інтерв'ю пропагандисту Дмитру Кисельову, пише OBOZ.UA.

Зокрема, диктатор хвилюється, щоб період імовірних перемовин не став "паузою для переозброєння Києва", а був "серйозною розмовою".

"Чи готові ми до переговорів? Так, готові, але тільки готові до переговорів, не заснованих на якихось "хотілках" після застосування психотропних засобів, а на тих реаліях, які склалися, як у таких випадках кажуть, на землі", – заявив Путін.

Також він висловився щодо рейдів російських добровольчих батальйонів у Курську та Бєлгородську області РФ 12 березня. Диктатор заявив, що це вторгнення – спроби якщо не зірвати, то завадити нормальному процесу виборів в РФ, що плануються в державі-агресорі 17 березня.

Також Путін назвав вторгнення добровольців спробою України "хоч щось показати на тлі невдач" та намаганнями у разі успіху отримати козир у можливому майбутньому переговорному процесі – "з позицій "ми вам повернемо це, а ви нам поверніть це"", висловився диктатор.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Путін це той що чемоданом гімна сидить в бункері?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні