У місті на заході України 21-річний військовий збив на смерть пішохода

0
У місті на заході України 21-річний військовий збив на смерть пішохода
У Вараші 13 березня близько 8.30 год ранку сталась ДТП - військовий на авто збив пішохода.

Про це пише rivne.media.

За фактом смертельної ДТП за участі військовослужбовця Національної гвардії України здійснюватимуть досудове розслідування працівники Теруправління ДБР у м. Хмельницькому.

"За попередньою інформацією, 13 березня 2024 близько 8:30 ранку у м. Вараш Рівненської області 21-річний військовий, перебуваючи за кермом власного авто, здійснив наїзд на пішохода. 42-річний чоловік саме перетинав проїжджу частину по пішохідному переході. Потерпілий загинув на місці події. Аварія трапилася неподалік Рівненської АЕС, проте не на її території, як це шириться у соцмережах. За результатами освідування встановлено, що водій був за кермом тверезим. Також він не залишав місце ДТП та дочекався приїзду медиків і правоохоронців", - повідомила журналістам "Рівне Медіа" речниця Теруправління ДБР у м. Хмельницькому Катерина Герасімук.

Попередня кваліфікація правопорушення: порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 КК України). Процесуальне керівництво здійснює Рівненська спеціалізована прокуратура у сфері оборони. Західного регіону.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні