Стало відомо, чи може путін дожити до 100 років

0
Стало відомо, чи може путін дожити до 100 років
Президент РФ Володимир Путін вже довготривалий час тримається за владу та не збирається її покидати. Багато кого цікавить питання, як довго може прожити російський диктатор, навіть якщо буде перебувати під наглядом найкращих у світі лікарів та пересаджувати собі органи ледь не кожного року.

ПРро це розповіла кандидатка біологічних наук, генетикиня Олена Підгірна, пише Телеграф.

Вона каже, що за таких умов цілком можливо є те, що Путін може прожити ще 50 років.

"Давайте тримати у думках, що генетика і медицина - це ще не все. Зовнішні чинники - різні за своєю природою - часом мають дуже серйозний вплив на тривалість і якість життя людини… Думаю, на це цілком можна розраховувати", - розповіла вона.

За словами Підгірної, жити до 100 років можна й без трансплантацій, адже в селах України сотні бабусь, які пережили голод, війну та все життя виконували важку фізичну працю, теж дожили до століття.

Коли в генетика запитали, чи є такі формули, за якими можна визначити можливу тривалість життя людини, вона відповіла, що "довголіття не наслідується прямо, як колір очей або волосся".

"За довголіття відповідає більш аніж 200 генів у нашому організмі. Крім того, на тривалість життя впливає спосіб життя і довкілля: де ви живете, що їсте, чим дихаєте, як часто рухаєтесь", - пояснила кандидат біологічних наук.

За її словами, шанси успадкувати довголіття стають більш можливими з віком. Фахівці вважають, що до 65-70 років люди самотужки створюють для себе довголіття, а вже, перейшовши цей рубіж, можна розраховувати на генетику.

"Крім того, важливу роль відіграють думки. Сьогодні існує безліч досліджень, результати яких показують, що оптимісти, люди з позитивним мисленням і стресостійкістю завжди живуть довше, аніж песимістично налаштовані люди", - додала Підгірна.

Проте, як відомо, найвідоміші в історії погані люди живуть доволі довго. Генетик стверджує, що позитив для кожної людини є різним.

"Якщо ми почуваємося життєрадісними, роблячи добро і живучи у мирі зі світом, покидьки можуть щиро радіти і зберігати оптимізм, скоюючи злочини проти людства. Не має значення, у чому саме людина черпає цю енергію, якщо вона дозволяє їй підживлювати себе. Хоч би сумно це звучало, цілком ймовірно, таких людей дійсно тримають на землі погані справи", - зауважила експерт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні