На одному із напрямків рф залучає резерви для наступу

0
На одному із напрямків рф залучає резерви для наступу
Російські війська направляють технічні та оперативні резерви, щоб підтримати темп наступу на сході України.

Про це повідомили аналітики американського Інституту вивчення війни (ISW), пише ТСН.

У звіті йдеться про те, що військовий оглядач Костянтин Машовець у Facebook повідомив, що російське військове командування виділяє тактичні та оперативні резерви для наступу на Лиманському напрямку, у районі Бахмута, а також на заході та південному заході Донецької області, щоб не допустити подальшої стабілізації лінії фронту українськими силами в цих районах.

З його слів, багато з цих резервів призначалися для прориву української оборони, а не для підтримки поточних російських наступальних операцій.

Повідомляється, що ЗС РФ нещодавно направили додаткові підрозділи 3-го армійського корпусу для бойових дій на південний захід від Бахмута. Також було відправлено невказаний резервний полк 20-ї мотострілецької дивізії та 10-й танковий полк для бойових дій на південний захід від Донецька.

Крім того, як йдеться у звіті, частини 272-го мотострілецького полку вирушили на Лиманський напрямок.

Машовець додав, що окупанти все ще володіють резервами для подальшої активізації наступальних операцій, але цих резервів, ймовірно, буде недостатньо, щоб зруйнувати оборону України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні