На Волинь «на щиті» привезли двох військових

0
На Волинь «на щиті» привезли двох військових
У Колківську громаду «на щиті» повертається Герой Олег Терещук.

Про це повідомили у Колківській громаді.

Орієнтовна зустріч траурного кортежу з тілом нашого захисника відбудеться 15 березня, орієнтовно о 16:30 год у Колках.

Нагадаємо,11 березня під час служби у Збройних Силах України раптово помер воїн з Волині Олег Миколайович Терещук, 1980 року народження. Він мужньо став на захист України у жовтні минулого року. Деякий час проходив навчання на полігонах. Потім воював на Херсонщині та Харківщині. Але війна підірвала його здоров’я – серце чоловіка раптово зупинилося. У захисника залишилися матір, дружина, син.

Маршрут кортежу: смт Колки (АЗС CHIPPO) - поворот на с. Красноволя. Поховання відбудеться завтра, 16 березня, в с.Тельчі, орієнтовно о 10:00 год заупокійна літія біля будинку, де жив Олег та чин похорону у храмі у храмі Трьох святителів Православної Церкви України.

Просять усіх жителів громади гідно зустріти та провести в останню дорогу нашого захисника, який боровся за свободу і незалежність України, створюючи живий коридор шани та поваги!



У Любешівську громаду «на щиті» повертається Герой Леонід Літвинчук.

Про це повідлмили у Любешівській громаді.

Скорботний кортеж з тілом військовослужбовця Леоніда Літвинчука, жителя Любешова, виїхав з Володимира в 11:00 год.

Серце солдата Леоніда Леонідовича Літвинчука, 1972 року народження, жителя смт Любешів зупинилося у Володимирі 13 березня

Для вшанування Героя мешканці Седлища, Нових Березич та Любешівської Волі можуть вийти на центральну дорогу у своїх селах.

Далі авто рухатиметься за таким маршрутом: по Любешову - вул. Незалежності, біля адмінприміщення поворот на вулицю Свободи, далі на вулицю Поліська, де проживав загиблий. Чин відспівування відбудеться у храмі с. Зарудче.

Просять жителів громади зустріти захисника України живим коридором та з гідністю вшанувати нашого земляка, взяти із собою Державний Прапор України.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні