Росія готується до своєї наступної війни, - розвідка

0
Росія готується до своєї наступної війни, - розвідка
Через два роки після початку повномасштабного вторгнення в Україну Росія міцно стала на рейки війни і вже готується до наступного конфлікту.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на Foreign Policy.

Кремль реструктурує та розширює армію країни в очікуванні конфлікту з НАТО протягом наступних 10 років.

Зазначається, що після того, як Володимиру Путіну не вдалося досягти швидких успіхів у вторгненні в Україну, експерти, а також американські та іноземні чиновники оголосили російську армію "паперовим тигром".

Однак ситуація на третьому році війни виглядає для Путіна все більш стабільно, пише Foreign Policy. Його головний політичний суперник Олексій Навальний помер; життєво важлива військова допомога США Україні зупинилася в Конгресі; і Росія перевела свою економіку на воєнне русло, стимулюючи оборонне виробництво та економічне зростання всупереч міжнародним санкціям.

Як заявив генеральний директор Служби зовнішньої розвідки Естонії Каупо Росін, "все більш-менш знову йде за планом" для Росії. Російські воєначальники навчилися на помилках початкових етапів війни та адаптуються з нехарактерною швидкістю. "Схоже, що росіяни, в принципі, перетворюються на організацію, яка навчається в армії", — сказав Розін, додавши, що тепер вони вирішують проблеми, які виникають на полі бою, протягом кількох місяців.

"Росіяни, за нашим розумінням, завжди вирішували свої питання чи проблеми через масовість. І це у них виходило протягом всієї історії", – сказав Розін, додавши, що реформи російських збройних сил, ймовірно, призведуть до створення низькотехнологічної армії радянського зразка з "великою вогневою потужністю та артилерією".

Війна між Росією та НАТО не є неминучою, сказав Розін, який зазначив, що ще багато можна зробити для стримування Москви. "Багато сценаріїв майбутнього залежать від нашої діяльності на Заході", – сказав він.

"Конкретне завдання полягає в тому, щоб зробити Україну успішною у цій війні, тому що майбутнє Європи сильно залежить від результату цієї війни", - підсумував голова естонської розвідки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні