На Волині перепоховають двох загиблих військових

0
На Волині перепоховають двох загиблих військових
У селі Гаразджа перепоховають загиблих Героїв Артема Усенка та Дмитра Домарецького.

Про це пишуть Волинські новини.

Відповідний дозвіл надали під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Оскільки для перепоховання бійців необхідне рішення членів виконавчого комітету, вони розглянули два звернення від родичів загиблих воїнів.

Зокрема від Інни Усенко, матері військовослужбовця Артема Усенка, загиблого під час військової агресії Російської Федерації проти України. Тіло Героя дозволили перепоховати на міському кладовищі в селі Гаразджа.

Окрім цього, члени виконкому розглянули звернення Людмили Домарецької, матері військовослужбовця Дмитра Домарецького. Виконуючи бойове завдання у населеному пункті Лиман Донецької області, військовослужбовець припинив виходити на зв’язок. Тіло Героя ідентифікували за результатами судово-медичної експертизи. Його останки дозволили перепоховати у секторі військових поховань на міському кладовищі.

Проведення перепоховань доручили забезпечити комунальному підприємству «Луцький спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні