У вбивстві українки в Німеччині підозрюють пару з рф, - ЗМІ

0
У вбивстві українки в Німеччині підозрюють пару з рф, - ЗМІ
Громадян Росії затримали за підозрою у вбивстві 27-річної української біженки в Німеччині.

Про це інформує MSN, передає Апостроф.

Поліція підтвердила, що 27-річна Маргарита з України, яка проживала у притулку для біженців із матір'ю та донькою, померла внаслідок насильницької смерті. Її п'ятитижнева дочка Міа зникла, але правоохоронцям вдалося оперативно відшукати дитину.

З'ясувалося, що за маленькою дитиною "доглядала" пара громадян Росії 43 та 44 років відповідно. Росіян заарештували і обрали їм запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Востаннє Маргариту, її дочку та матір Марину бачили у місцевому ресторані. Там українська родина зустрічалася з якоюсь жінкою, яка пропонувала біженцям допомогу в оформленні німецьких документів.

27-річна Маргарита приїхала до Німеччини зі своєю матір'ю та донькою зі Словаччини. Після переїзду вони мешкали у притулку для біженців у німецькому Мангеймі. Пошуки Марини все ще продовжуються. Журналісти не виключають, що російська пара могла вбити 27-річну Маргариту та її матір, щоб організувати викрадення п'ятитижневої дівчинки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні