5 предметів, які не можна позичати подругам

0
5 предметів, які не можна позичати подругам
Існує цілий перелік речей, які ні в якому разі не можна позичати - ризикуєте втратити гроші або сімейне щастя.

Про це пише Радіо Трек.

Одяг
Мінятися або позичати одяг не можна! Тому що одяг вбирає енергетику – як хорошу, так і погану. А значить, віддаєш футболку – віддаєш частину себе.

Взуття
Найбільше енергії містить у собі взуття. Якщо вже і позичати, то тільки те, що не носила дуже давно. А ось продавати речі нормально – вам платять за це гроші, а значить і переривається зв’язок речей з вами.

Прикраси
Не можна давати поносити і прикраси. Каміння і метали також добре вбирають енергію власника і не люблять його міняти. Тому прикраси після повернення можуть нашкодити своєму господареві.

Сіль
Як не дивно, але сіль теж давати не можна. У всякому разі, з рук у руки. Тому що кристали солі також володіють пам’яттю і вбирають вашу енергію. Більш того, з сіллю пов’язано багато прикмет і обрядів, так що не радимо просто так віддавати сіль.

Хліб
Не можна віддавати останній хліб у домі (взагалі не можна віддавати будь-які останні речі і предмети в будинку) – інакше притягнете нещастя на себе. Не можна передавати хліб через поріг, щоб не віддати ще й сімейне благополуччя. Ну і після заходу теж не можна передавати. Тому що інакше накличеш на себе неприємності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні