Путін зробив цинічну заяву про Третю світову війну

1
Путін зробив цинічну заяву про Третю світову війну
Прямий конфлікт між РФ і НАТО означатиме, що планета перебуває за один крок до Третьої світової війни, заявив президент Росії Володимир Путін, який розв'язав війну проти України, цинічно додавши, що навряд чи хтось хоче такого сценарію.

Про це пише УНІАН з посиланням на Reuters.

Відповідну заяву Путін зробив, відповідаючи на запитання щодо висловлювань президента Франції Еммануеля Макрона з приводу можливості відправки західних військ в Україну, а також щодо ризиків конфлікту між Росією і НАТО.

"У сучасному світі можливо все, - пожартував він. - Усім ясно, що це буде в одному кроці від повномасштабної Третьої світової війни. Я думаю, що навряд чи хтось у цьому зацікавлений".

При цьому Путін сказав, що військовослужбовці НАТО вже присутні в Україні: "Нічого хорошого в цьому немає, перш за все для них, тому що вони там помирають і у великих кількостях".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЩОБ ти СYКА ТРИКРАТНИКРАДІЙ НАШИХ мізерних пенсій ЖИДОклоун зеленський ПОДОХ В СТРАШНИХЙ МУКАХ РАЗОМ З ХРЯКОМ-вальцманопорошенком ВИГРІБНІЙ ГІВНОМ СМЕРДЯЩІЙ ЯМІ!!!!!!! при крадучій пенсії владі всі паразити-депутати пиzдуйте дохлими до москаля й кравчука.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні