3-річна дитина із рідкісною хворобою їсть стіни та скло

0
3-річна дитина із рідкісною хворобою їсть стіни та скло
Матір звернулася по допомогу через рідкісне захворювання своєї доньки, яка "їсть будинок".

Про це пише ТСН з посиланням на Metro.

25-річна Стейсі А'Гірн повинна постійно контролювати трирічну Вінтер, щоб вона не гризла потенційно небезпечні предмети. У дівчинки діагностували аутизм, і вона страждає на незвичайний розлад харчової поведінки Піка, який спричиняє потяг до неїстівних предметів.

Стейсі спіймала Вінтер за тим, що вона об'їдала штукатурку зі стін, поролон дивану та гризла бічну частину стільчика для годування. Жінка з тривогою спостерігала, як її донька розбиває фоторамки і намагається з'їсти уламки скла. Дівчинка навіть почала прокидатися вночі, щоб погризти своє ліжечко та ковдру, в якій вона спить.

Британка сказала: "Вона буквально з'їдає весь будинок. Я купила новенький диван, а вона відгризла від нього шматки. Вона дуже вибаглива до звичайної їжі, але може сидіти і їсти губку. Вона розбила близько восьми фоторамок і намагалася з'їсти скло. Попри все, вона знаходить спосіб з'їсти те, що їй не можна. На щастя, вона ніколи не завдавала собі шкоди, оскільки я дуже пильно за нею стежу. Але це робота на повний робочий день".

Стейсі вперше помітила, що Вінтер тягне щось до рота, коли була ще дитиною, але не думала, що це було чимось серйозним. Вінтер досягала звичайних віх розвитку – наприклад, розмовляла та ходила – приблизно до 13 місяців, коли все змінилося "за одну ніч". Вона стала невербальною, а її незвичні харчові звички почали посилюватися, що спонукало Стейсі звернутися до свого медичного відвідувача, який направив її до лікарів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні