У центрі розміщення біженців з України спалахнуло небезпечне захворювання

0
У центрі розміщення біженців з України спалахнуло небезпечне захворювання
У центрі розміщення біженців із України у столиці Молдови Кишиневі зафіксували спалах кору.

Про це повідомив на засіданні муніципальних служб заступник голови столичного управління медичної та соціальної допомоги Володимир Болокан, передає Укрінформ.

За його словами, на кір заразилися п'ять громадян України, у тому числі діти. Перші три випадки виявили в середині минулого тижня, а наступного дня кількість хворих зросла до п'яти.

«Усі, хто заразився, - громадяни України. Дітей госпіталізували до інфекційної лікарні ім. Тома Чорба, їхній стан стабільний», - додав чиновник.

Центр, де зафіксували спалах вірусу, закрили на карантин на 21 день. «Ми вжили заходів, щоб стримати поширення захворювання, запровадили карантин на 21 день з моменту виявлення останнього випадку кору. Якщо цими днями виявимо нові випадки зараження, карантин доведеться продовжити», — додав Болокан.

Водночас чиновник зазначив, що не знає, чи були щеплені від кору ті, хто заразився.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні