У Луцьку 16-річний хлопець на авто втікав від патрульних і в'їхав у дерево

0
У Луцьку 16-річний хлопець на авто втікав від патрульних і в'їхав у дерево
У Луцьку 17-річний хлопець на BMW без держномера втікав від патрульних і потрапив у ДТП – на нього склали п'ять адмінматеріалів.

Про це повідомила у телеграмі патрульна поліція Волинської області.

Цими вихідними, під час дії комендантської години, патрульні помітили легковик BMW, який рухався вулицями Луцька без ближнього світла фар та державного номерного знаку.

Патрульні подали сигнал про зупинку, однак водій проігнорував та продовжував набирати швидкість, порушуючи ПДР. У результаті керманич не впорався з керуванням, авто розвернуло і воно врізалось у дерево.

З’ясувалося, що автомобілем керував 17-річний юнак. В силу свого віку він ніколи не отримував посвідчення водія. На водія інспектори склали п'ять адмінматеріалів, відповідно до вчинених правопорушень.

На щастя в цій автопригоді ніхто не постраждав.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні