У ЗСУ розповіли, куди під час ракетних ударів в Україні цілиться рф

6
У ЗСУ розповіли, куди під час ракетних ударів в Україні цілиться рф
Керівниця пресцентру Сил оборони півдня об'єднаного пресцентру ОК "Південь" Наталія Гуменюк прокоментувала ракетні удари РФ по Україні за останній час.

Про це пише Главред.

Ракетні удари по Миколаєву та Одесі були схожі, адже ворог влучив в одне місце двічі. Такі сплановані удари можуть свідчити про те, що окупанти цілеспрямовано випускали снаряди для більшого ураження.

За словами представника Сил оборони півдня, росіяни не припиняють тиску на мирне населення та інфраструктуру півдня України.

"Очевидно, що ворог намагається знайти чергову тактику або тактичний прийом для того, щоб тиснути на населення та інфраструктуру південних регіонів України. Вони просували цей наратив тиску на південь ще до передвиборчої кампанії в РФ і зараз продовжують його просувати як спроби переконати, що на південь чекає "русский мир", - сказала вона.

Український офіцер зазначила, що під час ракетних обстрілів окупанти використовували схожу стратегію атак. Так, вони випускали ракети в ідентичні місця, витримуючи невелику паузу між обстрілами. Таким чином, агресор намагався завдати якомога більшої шкоди працівникам рятувальних служб і мирному населенню.

"Пауза між одним і другим ударом саме передбачає прибуття на місце події відповідних служб та їхнє негайне реагування. Саме тому під час візиту міністра до Одеси проходила нарада з відпрацювання правильного алгоритму для збереження життів людей, зокрема - співробітників екстрених служб. Завдяки цьому вдалося уникнути подібної трагедії в Миколаєві напряму. Пауза була всього кілька хвилин, дві ракети влучили. Очевидно, що ворог намагався влучити в саме місто Миколаїв і один із його районів, промисловий", - додала Гуменюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЩОБ ти СYКА ТРИКРАТНИКРАДІЙ НАШИХ мізерних пенсій ЖИДОклоун зеленський ПОДОХ В СТРАШНИХЙ МУКАХ РАЗОМ З ХРЯКОМ-вальцманопорошенком ВИГРІБНІЙ ГІВНОМ СМЕРДЯЩІЙ ЯМІ!!!!!!! при крадучій пенсії владі всі паразити-депутати пиzдуйте дохлими до москаля й кравчука.
Відповісти
ЩОБ ти СYКА ТРИКРАТНИКРАДІЙ НАШИХ мізерних пенсій ЖИДОклоун зеленський ПОДОХ В СТРАШНИХ МУКАХ РАЗОМ З ХРЯКОМ-вальцмано-порошенком ВИГРІБНІЙ ГІВНОМ СМЕРДЯЩІЙ ЯМІ!!!!!!! при крадучій пенсії владі всі паразити-депутати пиzдуйте дохлими до злодіїв москаля й кравчука в пекло!!!!
Відповісти
ЩОБ ти СYКА ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ НАШИХ мізерних пенсій ЖИДОклоун зеленський ПОДОХ В СТРАШНИХ МУКАХ РАЗОМ З ХРЯКОМ-вальцмано-порошенком ВИГРІБНІЙ ГІВНОМ СМЕРДЯЩІЙ ЯМІ!!!!!!! при крадучій пенсії владі всі паразити-депутати пиzдуйте дохлими до злодіїв москаля й кравчука в пекло!!!!
Відповісти
ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ НАШИХ мізерних пенсій ЖИДОклоун зеленський щоби ти найближчим часом ПОДОХ В СТРАШНИХ МУКАХ РАЗОМ З ХРЯКОМ-вальцмано-порошенком!!!
Відповісти
Полоненим ЯК друзям зе-клоуна раша-фашистам зеленська жидобанда платить з держ.бютжету по 10000гр. в місяць а ПЕНСІОНЕРАМ, як ворогам, геноцидно платить мізерні пенсії від 2000 до 5000гр. в місяць...то де справдливість? пенсіонерів зе-банда маєгірше за ворогів-рашистів!!! ЩОБ ти зеленський СYЧИЙ ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ НАШИХ мізерних пенсій жид-клоун-зе ПОДОХ В СТРАШНИХ МУКАХ РАЗОМ З ХРЯКОМ-вальцмано-порошенком ВИГРІБНІЙ ГІВНОМ СМЕРДЯЩІЙ ЯМІ!!!!!!! при крадучій пенсії владі всі паразити-депутати пиzдуйте дохлими до злодіїв москаля й кравчука в пекло!!!!
Відповісти
Полоненим ЯК друзям зе-клоуна раша-фашистам зеленська жидобанда платить з держ.бютжету по 10000гр. в місяць а ПЕНСІОНЕРАМ, як ворогам, геноцидно платить мізерні пенсії від 2000 до 5000гр. в місяць...то де справдливість? пенсіонерів зе-банда має гірше за ворогів-рашистів!!! ЩОБ ти зеленський СYЧИЙ ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ НАШИХ мізерних пенсій жид-клоун-зе ПОДОХ В СТРАШНИХ МУКАХ РАЗОМ З ХРЯКОМ-вальцмано-порошенком ВИГРІБНІЙ ГІВНОМ СМЕРДЯЩІЙ ЯМІ!!!!!!! при крадучій пенсії владі всі паразити-депутати пиzдуйте дохлими до злодіїв москаля й кравчука в пекло!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні