На заході України чоловіка силою заштовхали до мікроавтобуса та відвезли у ТЦК

1
На заході України чоловіка силою заштовхали до мікроавтобуса та відвезли у ТЦК
У мережі з'явилося відео, на якому кілька представників військкомату спіймали чоловіка, який втікав від них, а тоді затягнули у бус. У ТЦК відреагували на інцидент.

Відповідне відео оприлюднили в телеграм-каналі Львівич, передає Еспресо.Захід.

Як зазначається, інцидент трапився сьогодні, 19 березня, на Чорновола.

"Ігри в квача за участі, ймовірно, представників ТЦК знову помітили у Львові. Кілька чоловіків у військовій формі доганяли чоловіка, який намагався від них втекти. Обабіч у заторі "котився" традиційний бусик, на якому, ймовірно, приїхали люди у формі", - йдеться у повідомленні.

Згодом там також опублікували відео, як чоловіка спіймали й погрузили у бус.

"Все-таки люди у військовій формі зловили чоловіка на Чорновола і традиційно силоміць погрузили у бусик", - зазначили в тг-каналі.



Реакція ТЦК на інцидент
У Львівському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки вже прокоментували інцидент.

"Дякуємо небайдужим громадянам за повідомлення щодо сьогоднішнього інциденту. Ми фіксуємо усі повідомлення. Львівським ОТЦК та СП вивчається наявне в мережі відео щодо втечі у місті Львові чоловіка від працівників ТЦК", - наголосили в ТЦК.

Наразі відомо, що чоловік призовного віку при зустрічі з працівниками ТЦК почав втікати. Коли його наздогнали, відмовився показувати військово-облікові документи. Врешті прослідував до одного з районних територіальних центрів комплектування, де були перевірені його дані. Претензій до працівників ТЦК чоловік не має. Свою втечу пояснив звичайним страхом.

"Діям військовослужбовців буде надана відповідна оцінка. Водночас наполегливо рекомендуємо не ігнорувати прохання військовослужбовців пред’явити військово-облікові документи. Не ображати військовослужбовців і не втікати від них. Просимо також уникати спекуляцій на дану тему", - наголосили у військкоматі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А де наказ не викрадати людей? І вони ще хочуть щоб до людоловів по людськи відносилися!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні