Під українським містом росіяни розстріляли трьох мирних українців

0
Під українським містом росіяни розстріляли трьох мирних українців
Російські окупанти, завербовані у колонії, розстріляли трьох мирних українців в окупованому селі Кохани Херсонської області.

Як повідомляє ASTRA з посиланням на власні джерела, тіла трьох мешканців Коханів виявили після звуків стрілянини 15 березня, пише УНІАН.

"Тіла чоловіків із вогнепальними пораненнями голови знайшли сусіди у передпокої одного з будинків. Загиблі — чоловіки з прізвищами Карпусь, Голенков та Вознов", - пише канал.

Пізніше за підозрою у вбивстві затримали окупантів, які проходили службу у в/ч 11843 36-річного Олексія Буллєліна (на фото) та 37-річного Мунтяна Тарасенка. Обидва – з Волгоградської області. Булелін ще 2010 року викрав автомобіль, отримавши умовну судимість. Тарасенко, згідно злитих баз, був раніше судимий за насильницькі дії, проте інших підтверджень його судимості немає.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні