Військовий ЗСУ висловився про проблеми в армії

0
Військовий ЗСУ висловився про проблеми в армії
Ми можемо втратити Харків, Дніпро, Одесу. Все у країні сьогодні повинно працювати на фронт. Не потрібно красти і забезпечувати офіцерів у тилу. Для чого і для кого зараз будують дороги? Краще купити боєприпаси.

Так вважає боєць бригади “Буревій” Юрій Маленок на позивний “Артист”. В ексклюзивному інтерв’ю TSN.UA він розповів, яких, на його думку, змін потребує українська армія і військо загалом.

“Що в армії змінити? Не красти. Віддавати все потрібно хлопцям повністю, все забезпечення. Потрібно, щоб все йшло на фронт, бо війна, блін. Все повинно працювати на фронт. Щоб ми відбилися, хоча б зберегли те, що в нас є. Бо ми можемо і Харків втратити, і Одесу, Дніпро! У нас 17 млрд гривень залишилось з минулого року, зекономили нібито. Вони втулили це все в дороги. Навіщо, скажіть, будь ласка?

Як мінімум 400 тисяч снарядів можна було купити. Це щонайменше 400 тисяч “хороших русских”. Зараз Росія стала на військові рейки, вони виготовляють дрони та інше, а в нас що? Люди, збирайте вдома дрони, задонатьте. Для чого нам дороги? Для того, щоб по новим дорогам знову росіяни пішли на Київ?” – розповів Юрій Маленок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні