Командир ЗСУ розповів, що мотивує військових продовжувати боротьбу

0
Командир ЗСУ розповів, що мотивує військових продовжувати боротьбу
Якщо Україна зазнає поразки у війні, то погано буде всім, і всім доведеться якось рятуватися від росіян.

Про це заявив командир батальйону "Вовки Да Вінчі" Сергій Філімонов в інтерв'ю LIGA.net.

На запитання про те, як на бойовий дух бійців впливають політичні та корупційні скандали, він зазначив, що воює не за президента і не за командування ЗСУ.

"Повірте на слово: якщо ми програємо Росії, гірше буде всім. Особливо тим, хто воював. Якщо у нас країни не буде, то кожному доведеться рятуватися самостійно або маленькими групками", - заявив боєць.

Філімонов наголосив, що іншого варіанту, як продовжувати боротьбу, просто немає: поки що росіян вдається стримувати на територіях Донецької, Луганської, Запорізької, Харківської, Херсонської областей, але якщо армія припинить боротися, росіяни дійдуть до Києва, Хмельницького та Львова.

"Звичайно, всі втомилися. І ворог теж. Реально йде війна на виснаження. Вони гинуть у масштабах Другої світової. За ці 10 років, навіть за Авдіївку втратили більше людей, ніж за всю афганську кампанію. (...) Суспільство має йти і займати місце поранених і вбитих. Це буде найбільша подяка <тим, хто бореться зараз>", - заявив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні