Відомий журналіст розповів про останній рік правління путіна

0
Відомий журналіст розповів про останній рік правління путіна
Новий президентський термін Путіна може запам'ятатись для України та світу загрозою повномасштабної ядерної війни. Одннак, цей термін Путіна, ймовірно, буде останнім для диктатора.

Про це під час чату на Главреді заявив журналіст, письменник і публіцист Олександр Сотник.

"Цей термін Путіна (до 2030 року - ред.), думаю, буде останнім. І він буде ядерним. У 2018 році я говорив, що Путін балансуватиме на межі ядерної війни, буде багато ядерного шантажу, багато крутитиметься навколо ядерної зброї", - зазначив журналіст.

Крім цього, він нагадав, що у 2018 році висловлював думку про ймовірний наступ Путіна на територію України з метою її повної окупації і це передбачення справді збулося.

"Цей термін запам'ятається зіткненням із НАТО. Це запам'ятається останнім вирішальним екзистенційним махачем Росії із Заходом. Система до цього готова, вона розписалася в цьому, намалювала 87% голосів і сказала: "Давай", - резюмував Сотник.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні