Батько Скрябіна вперше розповів, чому померла його дружина

0
Батько Скрябіна вперше розповів, чому померла його дружина
Віктор Кузьменко живе один – у вересні 2023 року чоловік став удівцем. Мама покійного музиканта пішла з життя у віці 76 років. Вперше після втрати дружини батько Кузьми наважився на відверту розмову.

В ексклюзивному інтервʼю Віктор Кузьменко назвав причину смерті дружини та розповів, як Кузьма написав вже легендарну пісню "Мам", пише УНІАН.

Мама Кузьми Скрябіна була найбільшою шанувальницею творчості єдиного сина, та пережила його на вісім років. У вересні 2023 року вона раптово померла, і сім'я артиста не висловлювалася в пресі на цю тему. В розмові з Єгором Гордєєвим батько Кузьми вперше розповів про хворобу покійної дружини.

"Її здолала важка хвороба. Вона лежала в лікарні у Львові протягом 7 місяців. У неї був інсульт. Згодом лікарі вже натякнули, що вони безсильні і нічого не можуть зробити. Потім вона ще три тижні була дома і стався другий інсульт. Її забрали на швидкій в реанімацію, а на другий день її не стало", - розповів Віктор Кузьменко.

Зараз батько Кузьми продовжує справу, якою вони займались з дружиною разом: у них була майстерня, де створювали декоративних ангелів та дзвіночки з кераміки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні