На заході України посеред мосту зіткнулися 25 авто

1
На заході України посеред мосту зіткнулися 25 авто
У четвер вранці, 21 березня, на Скнилівському мості при в’їзді до Львова сталося три масштабні аварії за увасті близько 25 автомобілів. У результаті є серйозні ускладнення в русі.

Про це повідомили у патрульній поліції Львівської області.

«На Скнилівскому мості сталося три ДТП, зіштовхнулося близько 25 транспортних засобів. Рух шляхопроводом здійснюється у реверсному режимі лише однією смугою з шести», – повідомила вранці патрульна поліція.

У львівській мерії зазначили, що постраждалих внаслідок ДТП немає. Станом на 9:00 громадський транспорт відновив курсування, однак із затримкою.

Водіїв закликали зважати на погодні умови та дотримуватись ПДР. Вранці у Львові та області спостерігається густий туман видимістю 200-500 м. За даними синоптиків, 21-23 березня вночі та вранці на дорогах ожеледиця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЩОБ ти СYКА ТРИКРАТНИКРАДІЙ НАШИХ мізерних пенсій ЖИДОклоун зеленський ПОДОХ В СТРАШНИХЙ МУКАХ РАЗОМ З ХРЯКОМ-вальцманопорошенком ВИГРІБНІЙ ГІВНОМ СМЕРДЯЩІЙ ЯМІ!!!!!!! при крадучій пенсії владі всі паразити-депутати пиzдуйте дохлими до москаля й кравчука.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні