Стало відомо, чи є потреба мобілізувати пів мільйона українців

0
Стало відомо, чи є потреба мобілізувати пів мільйона українців
Прем'єр-міністр України заявив, що мобілізація 500 тисяч українців не є необхідною з огляду на ротації, які відбуваються на лінії фронту, і озброєння, що надходить.

Про це Денис Шмигаль сказав під час інтерв'ю Bloomberg, передає ТСН.

"Ми продовжимо боротьбу, якщо у нас буде підтримка з боку наших партнерів щодо артилерійських снарядів, щодо ракет великої та середньої дальності", - заявив Шмигаль.

Він висловив вдячність ЄС, Міжнародному валютному фонду і союзникам по G7 за надання вкрай необхідного фінансування цього року, що дало змогу бюджету "вижити в першому півріччі".

Шмигаль також торкнувся теми західних військ в Україні на тлі заяви президента Франції. Український прем'єр-міністр заявив, що вітає більш жорсткий тон західноєвропейської столиці.

"Ми дуже раді, що спілкування президента Макрона стало набагато, набагато сильнішим - воно дуже конкретне, дуже ясне, і це те, що нам усім потрібно", - сказав прем'єр.

Також прем'єр-міністр додав, що питання допомоги США Україні може вирішитися вже цього місяця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні