Стало відомо, коли на фронті можуть з'явитися 300 тисяч нових військових рф

0
Стало відомо, коли на фронті можуть з'явитися 300 тисяч нових військових рф
Після виборів в Росії відновиться масова мобілізація, і вже влітку на фронті можуть з'явитися 300 тисяч нових окупантів.

Про це розповів ветеран російсько-української війни, екс-командир роти батальйону Айдар Євген Дикий, пише УНІАН.

"Вони якийсь час не проводили мобілізацію, вони набирали тільки на контракти. Але, якщо в першій половині 2023 року вони на контракти набирали 30 тисяч людей щомісяця, і цього їм вистачало, то вже в другій половині 2023 року ця цифра зменшилась до 20 тисяч. А це ледь-ледь покриває втрати щомісячні. В цьому році вони взагалі набирають 10 тисяч в місяць, що навіть близько не покриває понесені за цей самий час втрати", - сказав ветеран російсько-української війни.

За словами Дикого, поки росіянам було заборонено, вони пішли на абсолютно екстримальні заходи. Зокрема, він нагадав, громадяни яких країн потрапили в полон ЗСУ, в тому числі Азії та Африки. Також експерт зазначив, що в Росії відшукують нелегальних мігрантів та ставлять перед вибором - в'язниця або участь в так званій СВО.

"Враховуючи те, що вони вдаються до таких заходів, можемо побачити, наскільки в них реально проблема з набором на контракт. І тому абсолютно очевидно, що зараз, коли ритуал відбувся, росіяни знову поклялися в вірності в наступні шість років Путіну, доведеться за цю клятву відповідати", - заявив він.

Після виборів, на думку Дикого, росіянам доведеться доводити свою вірність Путіну.

"Ідіть за нього помирайте. Тому зараз однозначно буде хвиля повісток", - додав він.

Водночас, експерт пояснив, що період від отримання повістки до появи на фронті росіян - від чотирьох до шести місяців.

"Значить кінець липня чи серпень - це той час, коли можна очікувати близько 300 тисяч нових окупантів. Це я вважаю, абсолютно реалістично", - заявив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні