Що допоможе повалити путіна

0
Що допоможе повалити путіна
За останні два роки світова громадськість чула безліч прогнозів, що дні диктатора РФ Володимира Путіна вже полічені - і він нібито страждає від смертельної хвороби. І хоча невдалий заколот ватажка ПВК Євгена Пригожина влітку 2023 року викликав більш обнадійливі прогнози, що це, безсумнівно, стане початком краху Путіна, нічого не сталося. Наразі Путін тримається за владу вкрай міцно.

Про це повідомляється в матеріалі західного видання Politico, пише Главред.

Як кажуть експерти, жодні дії нинішньої опозиції не зможуть серйозно зашкодити російському лідеру - хоч би як затято їх висвітлювали західні видання. Вони можуть підняти бойовий дух опозиції та викликати роздратування Кремля, але не призведуть до падіння режиму Путіна або сформованої системи управління, яка, судячи з останніх опитувань місцевих соціологів "Левада-Центру", має підтримку більшості росіян із поточним рейтингом схвалення 86%.

Але, кажуть експерти, вірити у зворотне - просто видавати бажане за дійсне. Відсутність будь-яких серйозних масових протестів проти диктатора Путіна всередині країни-агресора Росії свідчить багато про що.

Фахівці стверджують, що це означає: поразка Росії в Україні - єдина реалістична мета.

"Це не тільки дасть Україні суверенне право обирати свою долю, а й утримає Путіна від подальшої агресії - і, можливо, врятує і Росію, оскільки саме це може змінити політичну динаміку країни", - пише Politico.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні