Росія готує нові резерви для наступів на Україну

0
Росія готує нові резерви для наступів на Україну
Російське військове командування, ймовірно, формує резерви, які будуть проводити широкомасштабні штурми українських позицій на фронті.

Про це повідомляє Інститут вивчення війни, пише Еспресо.

Зазначається, що ці резерви навряд чи зможуть функціонувати як згуртовані широкомасштабні формування для проникнення або використання у цьому році.

Український військовий оглядач Костянтин Машовець заявив, що російське військове командування планує запустити більшу частину своїх "стратегічних резервів" напередодні наступу Росії влітку 2024 року. Водночас малоймовірно, що ці російські "стратегічні резерви" будуть укомплектовані до цього часу на повну потужність через нестачу матеріальних засобів і живої сили.

Машовець припустив, що здатність Росії виробляти нову зброю та техніку та модернізувати старі системи "не відповідає" тому, як швидко Росія сподівається оснастити свої стратегічні резерви.

"Оцінка Машовця узгоджується з оцінкою ISW про те, що російське оборонне виробництво здатне підтримувати поточний темп російських наступальних операцій, але навряд чи зможе повністю підтримувати потенційну місію оперативного або стратегічного рівня у 2024 році", - додали аналітики.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні