Мольфар назвав топ-3 найсильніші знаки Зодіаку

0
Мольфар назвав топ-3 найсильніші знаки Зодіаку
Відомий український мольфар Максим Гордєєв назвав 3 знаки зодіаку з найсильнішою енергетикою. У них є дар передбачення та справжній захист від порчі та чаклунства.

Про це пише Главред.

Третє місце
За словами мольфара, на третьому місці перебувають Діви. Вони настільки захищені, будь-які впливи езотериків та магів пройдуть повз них. Вони можуть себе зцілювати та захищати від стороннього впливу. Діви бачать пророчі сни, які можуть розтлумачити і побачити майбутнє.

Діви здавна займаються цілительством. У них настільки сильна енергетика, якої вистачає не лише на себе, а й на інших.

З Дівою дуже небезпечно сваритися, каже мольфар, бо це той знак зодіаку, який у гніві може навести магічний вплив.

Друге місце
На другому місці - Овен. Він не піддається магічним атакам. Овнів просто "не бачать", коли роблять магічні впливи на них. Овен від природи захищений енергетично. Цей знак зодіаку також мають особливий дар, каже мольфар.

Сильна енергетика Овна захищає не лише його, а і його близьких. Він не схильний до жодного впливу і втручання ззовні. Овен дуже небезпечний знак. Якщо хтось спробує вплинути на них магічно, то одразу отримає багатократну віддачу.

Перше місце
На першому місці знак зодіаку, який має дуже велику енергетичну силу, яка недоступна для більшості екстрасенсів. Він може займатися цілительством, передбачати майбутнє, добре трактувати сни і бачити все, що буде за горизонтом.

Цей знак зодіаку захищений за всіма канонами. Навіть будь-яка спроба здійснити будь-який вплив на нього відразу одразу обернеться крахом і ударом для того, хто втручається. Тому жоден езотерик, жоден екстрасенс не буде намагатися вплинути на цей знак зодіаку, бо знає, що йому все повернеться у стократ. І цей знак зодіаку - Рак, каже мольфар.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні