Які продукти не можна поєднувати з алкоголем

0
Які продукти не можна поєднувати з алкоголем
Є ряд продуктів, які не варто поєднувати з алкогольними напоями. Це може призвести до порушень травлення, водного балансу, нудоти. Солоні продукти не варто поєднувати з алкоголем. Подібні закуски призводять до зневоднення, а отже захочеться збільшити кількість спиртного, зазначають медики.

Про це пише gazeta.ua.

Не варто також до таких напоїв вибирати десерти, солодощі. У цьому випадку навантаження на органи буде збільшено, можуть початися проблеми зі шлунком, а також похмілля буде яскравішим.

Пиво не можна поєднувати із хлібом, якщо не хочеться зіткнутися зі здуттям, порушенням травлення.

Варто пам'ятати, що великий стрес організм почне відчувати при комбінації спиртного з кофеїном. Як результат – нудота, тиск, тахікардія.

Ще одне небезпечне поєднання — це квасоля та сочевиця разом із вином. Залізо з їжі не засвоюватиметься.

Крім цього, треба відмовитись від спиртного, якщо ви вже приготували піцу з додаванням помідорів. Справа в тому, що такі овочі в піці з томатним соусом можуть спровокувати симптоми гастроезофагеальної рефлюксної хвороби (ГЕРХ), такі як кислотний рефлюкс та печію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні